Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hraní her z externího HDD

Otázka

Odesláno

Zdravím, chtěl sem se zeptat, zda-li bud moc hrát hry z externího HDD WD 1TB, kdyz si ho rozdělím na 2 části, 300GB a 700GB a tu 300GB část naformátuju na FAT32 a zbytek si nechám pro PC na NTFS.....nejde mi o spouštění videa a filmů, ptám se zda-li z něho půjde hrát! děkuji za odpovědi. btw mám nahraný CFW, takže z interního HDD normálně hraju stažené hry...

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

počkej, takže bych teoreticky mohl nechat i HDD na NTFS? ale každopádně ybch ho musel rozdělit na menší části, protože by s 1TB asi PS3 neuměl pracovat že? mno a taky mam data už na tom disku a když bych ho chtěl rozdělit, znáš nějakou spolehlivou aplikaci? zkoušel sem Acronis Disk Director Suite,ale po restartu to hodilo chybu a disk se nerozdělil, naštěstí sem však o data nepřišel. a kterej Multiman lze upravit na NTFS (jaká verze?) popřípadě jak se to dělá a co je k tomu zapotřebí

• 0
Odesláno

Ne z NTFS muzes v multimanu kopirovat hry na interni hdd. Pokud chces hrat primo z externiho hdd, musis mit FAT.

A co se tyka cteni z NTFS musis jeste v multimanu upravit USB.CFG.

Tady je komplet postup:

----------------------------------------------------------------

http://gbatemp.net/t291170-multiman-beginner-s-guide#chap.ntfs

----------------------------------------------------------------

• 0
Odesláno

To si teda nemyslim ze je fat. Minimalne ne ta partition kam se hry ukladaji, podle me nejjednodussi reseni je dat do pska vetsi diks. Velice snadna vymena a ani to neprijde na moc penez s dnesnimi cenami harddisku. Savy a ostatni veci se daji ozalohovat, v PSku je na to dokonce jedna polozka v menu. Stejne mi pripada mnohem lepsi reseni hrat hry z interniho disku. Ale to je jen na tobe.

Navod jak vymenit hdd najdes i tu na foru:

http://console-forum.net/tema/33867-vymena-hdd-kompletni-navod

• 0
Odesláno

Jo to jako já vyměnit HDD zvládnu, to pro mě není problém, ale mám tu ten externí disk, tak výměnu interního bero spíš jako poslední řešení víš ...proto bych si nějak chtěl přizpůsobit ten externí....ale tak pokud je interní naformátován na jiný souborový systém, tak by stačilo zjistit na jaký a naformátovat ho na stejný ne?

• 0
Odesláno

Co ale udělat může, pokud ten exterák je po záruce a není to velká krabice 3,5. Dal by se vyndat z boxu a dát přímo do PS3, tak jsem to udělal s kamarádovým 500GB HDD. Jinak sorry za tu zavádějící informaci ohledně NTFS, před 14 dny se o tom zmínil jeden človíček až teď jsem se dostal k tomu to s ním zkonzultovat. Opravdu to nejde hrát z exteráku. Je to dobré v případě že nemáš splitnutou gamesu, abys jí dostal na HDD v PS3, aniž by jsi musel rozdělovat ten soubor pomocí aplikace v PC.

• 0
Odesláno

bohužel je to 3,5 palcový s vlastním napájením, ale když tedy má ta hra větší soubor jak 4Gb, lze ho nějakým způsobem rozdělit tak aby ho PS3 v pohodě přečetl a to i bez kopírování na interní HDD? nebo prostě nemá cenu ten externí HDD řešit a mám si sehnat interní, protože ono asi popravdě moc her co by mělo soubory menší jak 4GB nebude co?

• 0
Odesláno

mě by stejně zajímalo jaký má tedy ten PS3 souborový systém, protože že by ho pak neuměl načíst komp by mi nevadilo, ten interní z PS3 to však ale taky načte když se do PS3 napojim přes FTP, tak pak bych ho taky teoreticky mohl videt, treba pod portem USB ne? nepokoušel se třeba o tohle už někdo? mě napadá spousta nápadu, ale všechno je jen teorie víte xD

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu