Be Serious Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Zdravím , opět jsem začal hrát tuto skvělou hru , ale mám menší problém. Když zapnu dead eye , tak když zamířím na nepřítele , tak mi ho to označí samo a klidně i několikrát , což je docela na nic. Vím , že když jsem to hrál poprvé , tak jsem si mohl označit sám koho , kolikrát a kam chci trefit. Zkoušel jsem to nějak nastavit , ale nic takového jsem nenašel , nevíte prosim někdo jak na to ? Chtěl jsem to napsat do beztak vytvořeného tématu RDR , ale tenhle ♥♥♥♥♥♥ní vyhledavač tady na foru mi nic nenašel, tak si když tak nestěžujte ,díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Dead eye ma myslim tri levely...nevim ktery tohle je, ale az se ti vytuni, bude to fungovat jinak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Be Serious Odesláno Září 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Já si ale pořád myslím , že minule jsem to měl jinak :) Doufám , že máš pravdu. : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Jsem si jistý že mám pravdu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Jsem si jistý že mám pravdu.... Máš pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Já vím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 super :) A nevíte , kdy k tomu budu mít přístup ? Ted jsem udělal misi , jak jsem ukradl machine gun z dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 To nevim vim ze na zacatku mexika se ti to upgradne ale nevim jestli na lvl 2 nebo 3..... Uz je to dyl co jsem to hral.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 aha , to je škoda. Asi to mám ještě zafixované z undead nightmare , kde to bylo po celou dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usarny Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Je to na zacatku mexika... Hned asi prvni mise s tim dedou v prvni vesnici.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Jo jo , měli jste pravdu. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.