amigista Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Zajemci o flash na x360 (LT+ 2.0) .Nejnovejsi FW piste na email: amiga75@centrum.cz Nabízím flash FAT mechanik na nejnovějsí FW LT+ 2.0 ! Na počkání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZEndy Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Zdravím, je možné se domluvit na flash LT+ 2.0 slim mechaniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Zdravím, je možné se domluvit na flash LT+ 2.0 slim mechaniky? Na simka ještě LT+2.0 nebyl vydaný je zatím jen na FAT . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Cus, děláš už Slimka LT+2.0 ? Do Veselí to mám 20km tak by se mi to hodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lades1468627181 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 nazdar. do vesela tom mame coby kamenem dohodil. muzes mi poslat nejake info? jako kolik za to a na co se podivat zda nam to pujde.?nebo ciselko a ja ti cinknu. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.