Didin Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Chci se zeptat mám Slim ale mám strach o rrod tak je lepší ho mít na stojaka nebo ležáka nebo koupit náké chlazení na slim sem našel jen 3 dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 U slima RROD nehrozí - kolikrát už je to zde napsané ? Nějaké chlazení je naprostá zbytečnost a vyhozené peníze . Slimko má pojistku proti přehřátí , která v případě nadměrné teploty xbox vypne . Jak je postavené je jedno . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Didin Odesláno Září 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Děkuji takže pařit ostošest a nebát se toho ale na youtube sem viděl rrod slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Není to stejný RRoD, jako u fat, jen rozsvícení červeného kruhu a vypnutí konzole, po cca 2 hodkách jedeš zase nanovo, je to naprosto vratný proces. Jak řkal toro, konzole se vypne a nahodí varovný červený kruh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Navíc, některá videa jsou čistokrevný FAKE a při běžných provozních podmínkách slim téměř nelze přehřát. Samozřejmě je důležité, aby větrací otvory nebyly ničím zakryté a kolem konzole bylo dostatečně místa, vložený někde v poličce pod televizí s nedostatkem větrání a prachem se začne přehřívat také. Pojistku proti přehřátí sice má, ale pravidelné uvádění do tohoto stavu mu na životnosti určitě nepřidá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Didin Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Děkuji ubec nic oní nevím pravě já měl před tím uplně první xbox a na něj sem foukal větrákem a ted slim a prostoru má hodně je pod stolem na zemi položen na skle a má okolo 50 cm na vežku a 70 cm na šířku a je u prostřed takže dost místa na vzduch děkuji moc za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 me v pohode prezil tohle leto v polici kde ma nad sebou cca jen 30 cm volneho prostoru takze bych se vubec nebal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Didin
Chci se zeptat mám Slim ale mám strach o rrod tak je lepší ho mít na stojaka nebo ležáka nebo koupit náké chlazení na slim sem našel jen 3 dík za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.