Didin Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Odesláno Září 27, 2011 Chci se zeptat mám Slim ale mám strach o rrod tak je lepší ho mít na stojaka nebo ležáka nebo koupit náké chlazení na slim sem našel jen 3 dík za rady Citovat
0 toro Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Odesláno Září 27, 2011 U slima RROD nehrozí - kolikrát už je to zde napsané ? Nějaké chlazení je naprostá zbytečnost a vyhozené peníze . Slimko má pojistku proti přehřátí , která v případě nadměrné teploty xbox vypne . Jak je postavené je jedno . Citovat
0 Didin Odesláno Září 27, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 27, 2011 Děkuji takže pařit ostošest a nebát se toho ale na youtube sem viděl rrod slim Citovat
0 Zoombik Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Odesláno Září 27, 2011 Není to stejný RRoD, jako u fat, jen rozsvícení červeného kruhu a vypnutí konzole, po cca 2 hodkách jedeš zase nanovo, je to naprosto vratný proces. Jak řkal toro, konzole se vypne a nahodí varovný červený kruh Citovat
0 Ravendhi Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Odesláno Září 27, 2011 Navíc, některá videa jsou čistokrevný FAKE a při běžných provozních podmínkách slim téměř nelze přehřát. Samozřejmě je důležité, aby větrací otvory nebyly ničím zakryté a kolem konzole bylo dostatečně místa, vložený někde v poličce pod televizí s nedostatkem větrání a prachem se začne přehřívat také. Pojistku proti přehřátí sice má, ale pravidelné uvádění do tohoto stavu mu na životnosti určitě nepřidá. Citovat
0 Didin Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 28, 2011 Děkuji ubec nic oní nevím pravě já měl před tím uplně první xbox a na něj sem foukal větrákem a ted slim a prostoru má hodně je pod stolem na zemi položen na skle a má okolo 50 cm na vežku a 70 cm na šířku a je u prostřed takže dost místa na vzduch děkuji moc za rady :) Citovat
0 Ahi Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Odesláno Září 28, 2011 me v pohode prezil tohle leto v polici kde ma nad sebou cca jen 30 cm volneho prostoru takze bych se vubec nebal Citovat
Otázka
Didin
Chci se zeptat mám Slim ale mám strach o rrod tak je lepší ho mít na stojaka nebo ležáka nebo koupit náké chlazení na slim sem našel jen 3 dík za rady
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.