DeSmond Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Do konce týdne se na PSN objeví kolekce dvou legendarnich her od Teamu ICO predelanych do HA, tedy Ico a Shadow of the Colossus Collection. Hledám čtyři další lidi, kteří by měli zájem o společnou koupi, každopádně by se musel někdo z nich nabídnout, že to zaplatí, jelikož já nemám možnost platit přímo kreditní kartou. Takze nevahejte a prihlaste se, tyhle dve hry za to rozhodne stoji... První pětka (možná se to promíchá) 1. DeSmond 2. silverhound 3. =>*SQUITTER*<= 4. kaulyjunior 5. GameEs Druhá pětka 1. k4elB 2. Nanaki 3. xRay 4. VoKoCA 5. gejzir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverhound Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 + 1 na list zájemců :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Rozhodně se mnou počítejte! Tyto dvě hry moc chci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Na kolik to vyjde ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Taky jeden...kolik bude cena se ještě asi neví, což...a koupit bohužel nemohu...nemám kreditku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Jdu do toho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 ja taky, ale uz jsem asi nad pocet, tak kdyby nekdo vypadl, hlasim se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Muzu zalozit dalsi petku...ma nikdo z te prvni petky moznost platit kartou....ja totiz ne a pochybuju, ze co mam na PSN v penezence bude stacit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Pokud bude druhá pětka, tak bych také šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Zaladam druhou petku a vyhrazuji si pravu presunout nekoho kdo bude platit? Ma nekdo tu moznost? Klidne mu ty penize prevedu a vezmu na sebe zodpovednost, jde o to, ze ja nemam moznost platit kartou po internetu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 No, teoreticky bych mohl. Ale protože ještě pořád žiju v dřevní době a výpis mi chodí jednou měsíčně, bylo by ideální poslat případně peníze složenkou. Ano, vím, je to zastaralý způsob, ale pro mě by to bylo ideální. Docela by mě pak zajímala cena, pokud by byla někde v okruhu cen PSN karet, bylo by to asi bezpečnější. Ale to by byl víceméně už můj problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Nechapu, mas moznost to zaplatit kartou na PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Ale jo, to mám. Ale pokud je to jen trochu možné, raději bych použil body. Víš, jak to dopadlo v květnu (s největší pravděpodobností nebyly údaje z kreditních karet zneužity, echh). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Jenze s bodama je to trochu oser, ale pokud to bude jedina moznost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 IMO ani ne. Pořád závisí na ceně. Pokud budou hry stát dejme tomu €20 (čísla si vymýšlím) a karta bude v ceně €20, není problém ji třeba přes eBay koupit. Pokud bude hra stát víc, třeba €30 a taková karta nebude, tak se to samozřejmě nevyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Prave, takze ses zavisly na cene hry, coz s kartou ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Mám kartu a mohl bych to klidně koupit.Nevíš jaká bude cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 To jeste nevim, co vim tak to jeste na PSN neni, jestli mas zajem a mohl bys ta koupit, dam te do prvni skupiny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Výborně, takže máme člověka, co má kartu? Už se těším! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Ok, jdu do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 nechci tady spamovat,ale ico neni planovano v blizske dobe na psn, pouze na blueray disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 tak me plz nekam napiste, penize posilam na ucet, ktery reknete. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Ja cetl neco jineho..... http://www.zing.cz/novinky/7305/team-ico-hd-kolekce-je-tady Jinak kaulyjuniora presouvam do prvni skupiny a posledniho z prvni do druhe, ta je zaplnena ze tri petin ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 No, zase je pravda, že ani já jsem žádnou zprávu, kromě téhle, o PSN neviděl. Co jsem ale určitě viděl bylo, že v Americe hry na PSN určitě nebudou. Takže kdo ví, je možné, že je tato zpráva nepřesná. Uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Taky jsem to jinde nenasel, tak uvidime, kdyz tak necham tema otevrene do doby nez to vyjde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.