Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

The Ico & Shadow of the Colossus Collection společná koupě

DeSmond

Recommended Posts

Do konce týdne se na PSN objeví kolekce dvou legendarnich her od Teamu ICO predelanych do HA, tedy Ico a Shadow of the Colossus Collection.

Hledám čtyři další lidi, kteří by měli zájem o společnou koupi, každopádně by se musel někdo z nich nabídnout, že to zaplatí, jelikož já nemám možnost platit přímo kreditní kartou. Takze nevahejte a prihlaste se, tyhle dve hry za to rozhodne stoji...

První pětka (možná se to promíchá)

1. DeSmond

2. silverhound

3. =>*SQUITTER*<=

4. kaulyjunior

5. GameEs

Druhá pětka

1. k4elB

2. Nanaki

3. xRay

4. VoKoCA

5. gejzir

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, teoreticky bych mohl. Ale protože ještě pořád žiju v dřevní době a výpis mi chodí jednou měsíčně, bylo by ideální poslat případně peníze složenkou. Ano, vím, je to zastaralý způsob, ale pro mě by to bylo ideální.

Docela by mě pak zajímala cena, pokud by byla někde v okruhu cen PSN karet, bylo by to asi bezpečnější. Ale to by byl víceméně už můj problém.

Odkaz ke komentáři

IMO ani ne. Pořád závisí na ceně. Pokud budou hry stát dejme tomu €20 (čísla si vymýšlím) a karta bude v ceně €20, není problém ji třeba přes eBay koupit. Pokud bude hra stát víc, třeba €30 a taková karta nebude, tak se to samozřejmě nevyplatí.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu