best falsher Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Ahojky, stalo se mi na mém notebooku, že jsem mi jaksi odstranil zvuk. Systémové zvuky jdou, ale když ve windows media playeru pustím písničku nápíše mi to že nemam nainstalovanej zvuk. Jestli někdo ví co mám dělat, tak předem děkuji za odpověď. !!!NOOTEBOOK MÁM OD FIRMY IBM!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 nainslaovat ovladače zvukovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
best falsher Odesláno Září 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 a jak poznam prosím kterou mám? je to někde v PC? mohl by jsi mi napsat návod? Byl bych ti zavázán moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 co máš za notes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
best falsher Odesláno Září 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Tak to nevím jak zjistit taky :( jsem antitalent :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 většinou je to napsaný na notesu (například: asus p31f-ro224x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.