Cartman182 Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Ahoj, chtěl bych vás požádat zda-li by jste mi nedoporučili nějaký dobrý a levný netbook nebo mini notebook. Chci to čistě na školu a na internet, sem tam práce s photoshopem. Díky všem za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Tak tenhle dotaz už zodpovědět nepotřebuji, ale mám další. Koupil jsem si HP-Pavilion dv3-4150ec a nemůžu ani za boha přijít na to jak se na něm píše hvězdička. Vyzkoušel jsem snad všechny kombinace, ale nic. Na mém starém Pavilionu (DV5-1110el) to bylo pomocí kláves "FN" + "P". Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonic Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 skus altgr+ - (pomlcku co je vedle praveho shiftu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Ahoj,
chtěl bych vás požádat zda-li by jste mi nedoporučili nějaký dobrý a levný netbook nebo mini notebook.
Chci to čistě na školu a na internet, sem tam práce s photoshopem.
Díky všem za tipy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.