radek1993 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 zdravim chci se zeptat flashuje xboxi nekdo v okoli svitav nikde sem nikoho nenasel ani na netu ani tady tak kdyztak me pisnete.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lara2 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 zdravim chci se zeptat flashuje xboxi nekdo v okoli svitav nikde sem nikoho nenasel ani na netu ani tady tak kdyztak me pisnete.. :D Zdravím,chci se zeptat jestli si někoho v okolí Sy našel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dddpepa Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Ahoj, kdyz by jste chteli tak ja jsem z Holic....na pockani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lara2 Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 Ahoj, kdyz by jste chteli tak ja jsem z Holic....na pockani. Dík určitě se domluvíme,ale teď jsem mimo Sy a až to bude možný,tak se ozvu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lara2 Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Ahoj, kdyz by jste chteli tak ja jsem z Holic....na pockani. Ahoj,kolik mě to bude stát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dddpepa Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Fat 500, slim 700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lara2 Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Vše funguje,dík a doporučuji všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dom1nik147 Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Všechno bez problémů na 100% jde a rychlé jednání. Doporučuji VŠEM! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radek1993
zdravim chci se zeptat flashuje xboxi nekdo v okoli svitav nikde sem nikoho nenasel ani na netu ani tady tak kdyztak me pisnete.. :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.