jakubgaluszka Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Ahoj mám dotaz když tam zadám údaje s karty a potvrdím to za jak dlouho se mi ty body přičtou?bude to čekat až se to přičte na ''microsofťáckej účet''?...ty body by bodli hned :/ dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CaseyCZ Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Budeš je mít hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Dík :) a ještě dotaz na xbox.com je nějaká položka adresní řádek co tam mám dát?...nebo to mám zaplatit přes xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 ''Váš platební nástroj nebylo možné autorizovat. Kontaktujte prosím vašeho poskytovatele nebo zvolte jinou možnost platby.'' když jsem to vše vyplnil vyskočilo toto :O při potvrzení platby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 ceske kreditky to obecne nema rado, aspon mou to nevzalo jinak doporucim body kupovat kdekoliv jinde protoze primo od MS jsou nejdrazsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
Ahoj mám dotaz když tam zadám údaje s karty a potvrdím to za jak dlouho se mi ty body přičtou?bude to čekat až se to přičte na ''microsofťáckej účet''?...ty body by bodli hned :/
dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.