Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

po update DB nejdou spustit hry

krtecek909

Otázka

Zdravim, aktualizoval se mi xbox na DB 13599, ted mi ale bohužel nejde spustit vubec žadna hra. Převaděl jsem hry na wave 2, xbox nechce načist ani activ iso ktery před updatem fungovalo ani hry ktery před tim bez problemu fungovali. Ted xbox spoušti hry jako by normalni dvd, tudiž je pouze obrazovka s bilym obdelnikem a napisy že se ma vložit disk, activ iso to nenačte vubec.. Nemate s tim někdo zkušenost?? Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ty vůbec nečteš forum , až když něco potřebuješ co ? Jinak by jsi věděl že updatem jsi přišel o flash:

http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku

Teď můžeš jedině hrát originálky a nebo si nechat udělat nový flash . Lepší je ale počkat na FW LT+2.0

Odkaz ke komentáři

• 0

Chce to víc číst forum před tím než updatneš daschbord ... tohle se tu řeší minimalně 2měsíce ... http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku/page38 ... jediné řešení nový reflasch na LT 1.92+ a nebo počkat do doby než výjde lt 2.0 d podporou formatu XGD 3 .. snad do konce roku bude venku

EDIT : Sorry za post než sem to napsal ... Toro byl rychlejší

Odkaz ke komentáři

• 0

Nejseš sám kdo si o tom něco nepřečetl. Taky jsem na to přišel až zde. Ale následný flash LT+ 1.91 Made in Home to vyřešil. Problém jsem měl s tím, jak xbox otevřít a pak jak ho dát zase do kupy :D. Jo chtěl bych se zeptat, prodává se ještě někde Xbox 360 Elite Fatko? :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu