zabiják Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 zdravim mužete mě někdo poradit když v Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad dodělám ve výcviku poslední ukol ta se mě to sekne a vypne nevíte co stím ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 v první misi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiják Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 jo v první misi prostě jak dodělám ten vícvik tak mě ten instruktor řekne hodně štěstí a hra se vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 zkus nainstalovat aktualizace, popřípadě jestli máš ztaženou verzi tak skiddrow update 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.