xXxLamaxxx Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Zdravim, jak uz napovida nazev potreboval bych vedet jestli jde nejakym spusobem stahovat pres PSP primo do slozky GAME. Popripade manipulovat se souborama primo v psp. Moc bych to potreboval vedet.Predem dik za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Máš flash ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 C ochceš přesně dělat v tom PSP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xXxLamaxxx Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Tak oprava, chci do slozky iso v rootu ale vlastne i do game. Tim flash myslis jestli mam CF(LCF 6.60)? Do game chci programy a do iso zase hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xXxLamaxxx Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Je moznost ze nekdo bude vedet jak na to? PS: uz tu mam na foru asi 3tema a nikdo mi na to neodpovida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Nojo,kdo by ti moh lodpovídat když nikdo nerozumí řeci tvého kmene? Ty chceš utřídit složky v Game a Iso? Např. Aplikace,Hry,Iso Hry? Nebo přes PSP Browser stahovatale nemůžeš to stáhnout do Game nebo do Iso takže chceš plugin s kterým by to šlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xXxLamaxxx Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 "stahovat pres PSP primo do slozky GAME" nevim co je na tom k nepochopení.Ano chci stahovat pres internetovy prohlizec v psp primo do slozky GAME a do slozky ISO v rootu. Promin nechci z tebe delat blbecka ale fakt na tom nevidim nic k nepochopeni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Ono se to neptá, kam se má soubor ukládat? Případně v nastavení prohlížeče není kam se má automaticky ukládat stažený soubor (PSP už ňákej měsíc nemám, tak jsem už trochu mimo)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 áno tak už to vím,je na t oplugin sám ho používám,v OFW jde uložit soubor jen do MP-ROOT,Pictures,PSP/Commns,Music a Video,s tím pluginem mžeš ukládat kam chceš a plugin se jemnuje - SimplySaver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xXxLamaxxx Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Ty jo, diky moc. Jeste jsem se chtel zeptat, moje psp stahuje jen urcitou rychlosti rozhodne nestahuje tolik kolik mam rychlej net. Nejde to nejak zrychlit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Nejde, WiFi u PSP víc nepustí (nevím přesné jakej je tam max), ale na stahování to moc přispůsobený není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xXxLamaxxx Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Tak jsem skousel ten plugin ale nejak to nefacha. Zalozil jsem si ve v rootu slozku seplugin a dotoho jsem hodil ten soubor. V navodu pak bylo napsany ze musim do vsh.txt napsat cestu k tomu souboru. Vytovril jsem tedy vsh.txt a hodil jsem tam ten text. Skousim to ale nejde to. Mam firmware 6.60 s LCF. Skousel jsem to se zaplim i vyplim LCF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Seplugins Dalším problémem může být vsh.txt,má být pojmenováno jen VSH bez txt A nebo je plugin nefunkční s 6.60,tak tedy Downgrade na 6.39 nebo 6.20 2 RazZzeR - Tak to já jsem tedy magor páč jsem přes 3 noci a 2 dni stahoval GTA IV co mělo 20 Gb... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xXxLamaxxx
Zdravim, jak uz napovida nazev potreboval bych vedet jestli jde nejakym spusobem stahovat pres PSP primo do slozky GAME. Popripade manipulovat se souborama primo v psp. Moc bych to potreboval vedet.Predem dik za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.