Luke-Hardy Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Stáhl jsem si novou řadu big bang theory a k tomu titulky a chci se zeptat jak se to dělá aby se mi ty titulky spustily automaticky a nemusel jsem to ručně nastavovat. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Máš je pojmenované stejně tak jako video ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Ne ono to nejde :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 mám to v jedné složce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 aha už to jde dík moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luke-Hardy
Stáhl jsem si novou řadu big bang theory a k tomu titulky a chci se zeptat jak se to dělá aby se mi ty titulky spustily automaticky a nemusel jsem to ručně nastavovat. Předem děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.