tomek4573 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Mam Visa kartu a nemuzu zaplatit na live Mam ¨cesky ucet a pise mi to spatne cislo kreditni karty,jinak s ni platim normalne na netu a paypalu nevite nekdo proc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 uz se tady na to par lidi ptalo, ceske kreditky, i kdyz jsou autorizovane pro placeni po netu to proste nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 to jako fakt nejde? takže když mám VISA kartu od mbank, tak si s ní na LIVE neškrtnu?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 mě karta mbank funguje normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.