MC Ferko Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Potřeboval bych poradit s výběrem mobilu mam tu na výběr ze dvou telefonů buď HTC Sensation nebo HTC Desire HD prosím poraďte mi někdo kterej z nich si mám vybrat.Díky :roll: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Jdi do sensation... a pokud s tim nespěcháš tak bych počkal na sensation xe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 rozhodne sensation .. je novejsi ma dvoujadrovej procesor a je lehci ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MC Ferko Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 jenze xe urco bude tak o dva litry drazsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 jn ma mit lepsi procesor nez sensation a repraky jinak je to to samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MC Ferko Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 tak to zas nepotrebuju a prece jen v mejch letech mit mobil za 14 000 to uz bych se bal jak svin ze mi ho nekdo ukradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MC Ferko Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 tak nakonec asi koupim to xe pac cena de dolu :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MC Ferko
Potřeboval bych poradit s výběrem mobilu mam tu na výběr ze dvou telefonů buď HTC Sensation nebo HTC Desire HD prosím poraďte mi někdo kterej z nich si mám vybrat.Díky :roll: :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.