=>*SQUITTER*<= Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Našli by se další zájemci ohledně této originální a skvělé hry??? Sháním taky kupujícího s kartou. Peníze ihned odesílám na účet. Takže člověka, co má kartu máme. Ještě by to chtělo další zájemce. Zájemci o hru: SQUITTER razi Seth123 valis1 ryder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 já bych se přidal, ale kartu bohužel taky nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 asi bych do toho sel ale bude to vubec na psn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Už to tam je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 skoda ze neni demo...tohle je hodne psycho hra a nechtel bych se seknout a za 5 minut to mazat pryc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 to se nenajdu daší odvažlivci? co by do to zkusili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 já to kdyžtak pořešim s tou kartou, nějak se to dá dohromady. ale v tý hromádce chyběj lidi :) takže když se najde 5 lidí, koupim to přes svoji kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 ja se pravě na tu hru těším od doby co byla v loni jeji predvadecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Září 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Takže zájemci o hru: SQUITTER razi seth123 ještě dva a nakupujeme! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Najde se ještě nějaký zájemce ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 to se na celem forku nenajdou 2 další šílenci co byto koupili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 tak mě tam přidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Výborně, tak ještě jeden! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 už to mám vše připravený, tak ještě jeden! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 pripravene jako koupeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 jestli máte eště volnej slot, tak do toho jdu s váma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Super, tak je nás pět! Kdo hru koupí, vážení ?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 No supr! tak hoši posílám vám každému číslo účtu kam máte posílat peníze. Mail a heslo ke hře vám pošlu až mi od toho dotyčnýho přijde částka 152,- na můj účet. Kdyžtak do zprávy pro příjemce mi napište kdo je kdo, ať vom není bordel (př. Platba za Child of Eden - razi). Pokud to někdo bude chtít co nejdříve, ať mi pošle nějaký potvrzení o platbě na dany066@seznam.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.