lukis Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Zdravím...co to může být,když se PSP zapne ,načtou se vlnky a dál nic? dost mě to sere :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Servis..... ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Skusil jsi otevrit mechaniku ? .... me to u 1 pspcka delalo ... otevrel jsem umd a bylo to uz dobre, ale pravdepodobne je chyba v zakl.desce .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 v lepším případě semi brick, v tom horším odchází nand paměť. Můžeš zkusit opravit pandorou (pokud je podporovaná) nebo trikem s UMD. edit: Ještě zkus vyndat pam. kartu, taky to může způspbovat když tam máš nějakej bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukis Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Semi Brick se dá naštěstí opravit...odchází? twl... kolik by tak mohl stát servis?.. otevření UMD mechaniky nepomáhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Já bych počkal už na VITU :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukis Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 že ty by si na něco počkal mi je FUK :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 No v první řadě bych zkusil tu pandoru, popř. pokud je psp flashnutý a hlavně staršího data (tj. fat nebo slim 2000 mimo ta-088v3) tak hellcats recovery flasher přes recovery menu. Pokud nepomůže tak buďto servis (podle toho jakou zvolí metodu opravy by se cena mohla pohybovat odhadem 300+) nebo novou základní desku (s ohledem na typ psp a stav desky tak 700-1500), nebo by možná taky nebylo na škodu popřemýšlet nad prodejem na ND a koupit psp jiné. Čistě náhodou psp jak vykupuju tak i servisuju takže kdyžtak pm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukis Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Bohůžel tam je OFW :-) stačí když teda si vemu Pandoru a oparvím si Semi-Brick? kdyyž to teda bude on... nebo můžu uělat tou pandorou hellcats recovery flasher přes recovery menu.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 ten hellcats recovery flasher je program kterej se spouští přes recovery menu dostupné pouze v CFW takže v tvém případě nelze. Pandorou by to možná šlo ale pořád jsi nenapsal co máš za psp. Taky by to snad šlo tím UMD trikem, stačí sehnat UMD se hrou vyžadující FW vyšší než máš v psp a mít na psp povoleno automatické spouštění UMD při startu. Pak stačí akorát vložit UMD, zapnout a dokončit update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukis Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 PSP 2004 Slim -Flashnutelná verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 v tom případě si sežeň pandoru + mms a hurá do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tuningrob Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 No taky se mi sekne a vypne,mam 3004 3G 6.20 pro B perma ale dělají mi to pluginy,daval sem si tam passwordlock,Krap-psp,categories...jak zjistim jaké pluginy mužu používat? A co ostatni pluginy dayviewer,umd dump,memory tester, potřebuju na to nějaky program další ? EDIT:jen dodám že bez paměťovky se to rozjede v pohodě jak bylo už psáno výše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slyrapjack Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 No taky se mi sekne a vypne,mam 3004 3G 6.20 pro B perma ale dělají mi to pluginy,daval sem si tam passwordlock,Krap-psp,categories...jak zjistim jaké pluginy mužu používat? A co ostatni pluginy dayviewer,umd dump,memory tester, potřebuju na to nějaky program další ?EDIT:jen dodám že bez paměťovky se to rozjede v pohodě jak bylo už psáno výše.. To seknutí asi bude nějakým pluginem, který není dělán na tvůj CFW(možná memorym testerem). Tak si vypni psp a při zapínání drž R. Tím se dostaneš do recovery menu a tam jdi do plugins a vypni všechny pluginy. Postupně zase pozapínej pluginy a u kterého se ti zase sekne psp, tak ten vymaž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukis Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 heh...asi si nečetl...že mám OFW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slyrapjack Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 heh...asi si nečetl...že mám OFW... heh, ale já to neřikal tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukis
Zdravím...co to může být,když se PSP zapne ,načtou se vlnky a dál nic? dost mě to sere ://
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.