Ronaldo Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 nevim cim to je ,ale zacalo mi to delat nejdriv u black ops - po vlozeni cd jen cerna obrazkova,kdyz dam vratit se do dashboardu tak se to kousne a musim to rucne vypnout ted to zaclo delat i hot pursuit nevi nekdo cim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Nezměnil jsi DB a nebo máš jiný flash ? Kdy jsou ty hry vypálené ? Aby hry s ochranou AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops) tak musí souhlasit flash a DB v době kdy byly vypáleny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ronaldo Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 no akorad sem aktualizoval to db abych mohl hrat novy f1cky a fifu ,tak to je tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubtag Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Jo pokud vim aktualizací DB se ruší flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubtag Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Nebo jestli máš flash starší než lt 1.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ronaldo Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 nemam,mam porad lt 1.9 jenom ty dve hry nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubtag Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Tak asi jak jsi updatoval tak se zrušil flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ronaldo Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 smarja nic se nezrusilo rikam ze nejdou jenom tady ty dve ostatni dou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Tak hry s AP25 si nezahraješ . Jdou spustit jen v kombinaci FW 1.9 - DB 13146 nebo FW 1.91 - DB 13599 . V kombinaci jakou máš ( FW 1.9 - DB 13599 ) nejdou spustit . Musel by jsi přeflashovat na 1.91 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ronaldo Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 jej to kdybych vedel tak to dohraju driv nez updatuju zbyva mi asi jedna kapitola :( a co patch na ap25 nic takovy se neda udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 jej to kdybych vedel tak to dohraju driv nez updatuju zbyva mi asi jedna kapitola :( a co patch na ap25 nic takovy se neda udelat? Nedá . Kdyby jsi více četl dění na foru tak by jsi to věděl . Už jsem i já několikrát na tohle téma psal . Jen přeflashovat na 1.91 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ronaldo Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 moje chyba.originalku bych ale rozjet mel,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 moje chyba.originalku bych ale rozjet mel,ne? Teď můžeš rovnou aktualizovat na 13599 a originálky hrát můžeš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ronaldo
nevim cim to je ,ale zacalo mi to delat nejdriv u black ops - po vlozeni cd jen cerna obrazkova,kdyz dam vratit se do dashboardu tak se to kousne a musim to rucne vypnout ted to zaclo delat i hot pursuit nevi nekdo cim to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.