007jarda Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Zdravim! Mam 2 dotazy. Mam puvodni PS3 60GB, dnes jsem procistoval vsechny game data, sava data, videa... Ale stale mam jen cca 25GB volneho mista, hry zabiraji zhruba 10GB a porad nevim, kde si mi flaka zbyvajicich 20GB?! :) Nevite co nejvice pomuze? Jeste mam ruzna temata a fotky, ale neverim, ze tam je tech 20GB... A druha vec, jde k PS3 na ukladani dem, atd. pridat externi HDD nebo jedine vymenit interni? Nekde jsem cetl, ze by to HDD ve formatu FAT melo nacist, ale nevim, zda tam muzu ukladat, pac HDD interni se mi menit nechce. Diky moc Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Na externí můžeš ukládat akorát tak video, hudbu a fotky. Pokud tedy nemá š CFW. Co se týká prostoru na disku, tak těch 20GB si bere systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Diky za odpoved, ja si to myslel, ze to nepujde... Co to je CFW? :-) Jsem trosku mimo :-) Diky, je pravda, ze kdyz jeste odeberu fotky a dema, bude mi chybet jen tak 15GB, takze z 55 misto 60GB (klasika, jako u PC) mi ukradne jeste PS3 a ja na to zapomnel, takze mam HDD nakonec 40GB :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 CFW je firmware umožňující spustit nepodepsaný kod, jako jsou stažené hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Aha, diky za info, tak to nemam nebo o tom nevim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.