Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak vycistit HDD a lze pridat dalsi?

007jarda

Recommended Posts

Zdravim!

Mam 2 dotazy. Mam puvodni PS3 60GB, dnes jsem procistoval vsechny game data, sava data, videa... Ale stale mam jen cca 25GB volneho mista, hry zabiraji zhruba 10GB a porad nevim, kde si mi flaka zbyvajicich 20GB?! :) Nevite co nejvice pomuze? Jeste mam ruzna temata a fotky, ale neverim, ze tam je tech 20GB...

A druha vec, jde k PS3 na ukladani dem, atd. pridat externi HDD nebo jedine vymenit interni? Nekde jsem cetl, ze by to HDD ve formatu FAT melo nacist, ale nevim, zda tam muzu ukladat, pac HDD interni se mi menit nechce.

Diky moc Jarda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za odpoved, ja si to myslel, ze to nepujde... Co to je CFW? :-) Jsem trosku mimo :-) Diky, je pravda, ze kdyz jeste odeberu fotky a dema, bude mi chybet jen tak 15GB, takze z 55 misto 60GB (klasika, jako u PC) mi ukradne jeste PS3 a ja na to zapomnel, takze mam HDD nakonec 40GB :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu