vasheg Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Zajima mne, jaky pohled je podle vas nejlepsi na zavodeni s gamepadem? Hraju ted DIRT3 a ten je super v pohledu z kabiny. Nicmene na drift je zase lepsi venkovni pohled, takze prepinam. NFS HP 2 zase jedine venkovni pohled. Jak jste na tom vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Ve všech autech jezdim nejradši s pohledem kapoty,zdá se mi že s touto kamerou jde vidět nejvíce a nejpřesněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 arkady zezadu, simulatory z kokpitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom_35 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 arkady zezadu, simulatory z kokpitu jj, moje řeč.....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Všechny z pohledu abych viděl kapotu auta :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir82 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 já osobně hraju jen z pohledu z kabiny,zdá se mi nejlepší a nejrealistější :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Hraju jědině z pohledu kabiny, jde mi o maximální realističnost. Hra, která tento pohled nemá má pramalou šanci si mě získat. To je i důvod, proč arkády nehraju a proč série NFS pro mě skončila dílem "Porsche" a již si mě znovu nezískala.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Já hraju nejraději z kokpitu, ale u Forzy 3 je ten kokpit některých aut fakt hrozný, takže když mám auto s odfláklým interiérem, tak používám ten pohled,ze kterého jde vidět celé auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Pohled na celé auto zezadu, neboť většinou hraji arcady, které ani někdy nemají pohled z kokpitu, a pohled z kokpitu přímo nenávidím, neboť nic pořádně nevidím a reálné mě to nepříjde, protože se nemůžeš pořádně porothlédnout do stran atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 z pohledu "lezim na kapote" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Rekl bych ze hrasju z toho pohledu co mysli K4relB....tedy zrovna v takove forze hraju z pohledu kokpitu bez kokpitu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xixao1468625242 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 uz od dob prvnich NFS mi nejvic sedl pohled "od kol" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.