Jim Beam Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Caute chtel sem se zeptat zda je naka moznost hrat Crysis 1 nebo 2 warezovou verzi hry. Nedavno sem narazil na zpusob jak hrat CoD:MW2 MP pomoci warezu tak zda je neco takoveho i na Crysis :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Zkoušel si Tunngle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 ne co to je? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Si představ Hamachi, akorát s předem vytvořenýma sítěma s neomezeným počtem lidí na nich - potom máš v LAN sekci hry více méně internet, protože je tam těch lidí tolik. :D Nevím, jestli je tam zařazen i Crysis, ale podle mě by to tam mělo být. Já osobně jsem to zkoušel s Splinter Cell: Conviction, a fungovalo to bez problémů. Kdyžtak se podívej na: http://www.tunngle.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 crysis 1 jede přes net normálně stačí vyhledat správný servery, ale je to nuda a dvojka ta nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 crysis 1 jede přes net normálně stačí vyhledat správný servery, ale je to nuda a dvojka ta nejde Crysis 2 přes Tunngle de taky, ale jenom ta beta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Crysis 2 přes Tunngle de taky, ale jenom ta beta. sry jde i normálně 1.1 ted jsem si toho všiml takže jdu pařit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 nevite o nějakym navodu jak rozjet hry přes ten tunngle......mě to nějak nejde.???..(v Tunggle sem jsem už v te siti připojenej např.Rage že tam je ten chat taky.....tak pustim hru dam vice hraču a pak to pise chbu se Streamem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 nevite o nějakym navodu jak rozjet hry přes ten tunngle......mě to nějak nejde.???..(v Tunggle sem jsem už v te siti připojenej např.Rage že tam je ten chat taky.....tak pustim hru dam vice hraču a pak to pise chbu se Streamem?? Zkoušíš to přes LAN? Musíš jet přes LAN, jinak to ani nejde. Tunngle má kdyžtak svou Wiki, a tam mají návod jak každou hru rozjet. Stačí mrknout na Google... Něco máš třeba tady - http://game.downloadatoz.com/tutorial,27996,how-to-play-rage-on-tunngle.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 tak sem to vyresil nejjednodusim resenim a koupil si origo za 200,- na Aukru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 tak sem to vyresil nejjednodusim resenim a koupil si origo za 200,- na Aukru :) Nejlepší řešení. :D Já jsem si to koupil na PS3 a tam MP není. .-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 to neni mozny musi tam bejt ne? :O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 to neni mozny musi tam bejt ne? :O Ne, oni ho z toho smazali. |: A ještě když jsem to dohrál tak do těch titulek nacpali zmixovanou dubstep verzi toho soundtracku... Vážně mě to rozesmálo. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.