Jim Beam Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Odesláno Září 29, 2011 Caute chtel sem se zeptat zda je naka moznost hrat Crysis 1 nebo 2 warezovou verzi hry. Nedavno sem narazil na zpusob jak hrat CoD:MW2 MP pomoci warezu tak zda je neco takoveho i na Crysis :bash: Citovat
VoKoCA Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 Si představ Hamachi, akorát s předem vytvořenýma sítěma s neomezeným počtem lidí na nich - potom máš v LAN sekci hry více méně internet, protože je tam těch lidí tolik. :D Nevím, jestli je tam zařazen i Crysis, ale podle mě by to tam mělo být. Já osobně jsem to zkoušel s Splinter Cell: Conviction, a fungovalo to bez problémů. Kdyžtak se podívej na: http://www.tunngle.net/ Citovat
David50G Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2011 crysis 1 jede přes net normálně stačí vyhledat správný servery, ale je to nuda a dvojka ta nejde Citovat
VoKoCA Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2011 crysis 1 jede přes net normálně stačí vyhledat správný servery, ale je to nuda a dvojka ta nejde Crysis 2 přes Tunngle de taky, ale jenom ta beta. Citovat
David50G Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2011 Crysis 2 přes Tunngle de taky, ale jenom ta beta. sry jde i normálně 1.1 ted jsem si toho všiml takže jdu pařit xD Citovat
Psychos Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2011 nevite o nějakym navodu jak rozjet hry přes ten tunngle......mě to nějak nejde.???..(v Tunggle sem jsem už v te siti připojenej např.Rage že tam je ten chat taky.....tak pustim hru dam vice hraču a pak to pise chbu se Streamem?? Citovat
VoKoCA Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2011 nevite o nějakym navodu jak rozjet hry přes ten tunngle......mě to nějak nejde.???..(v Tunggle sem jsem už v te siti připojenej např.Rage že tam je ten chat taky.....tak pustim hru dam vice hraču a pak to pise chbu se Streamem?? Zkoušíš to přes LAN? Musíš jet přes LAN, jinak to ani nejde. Tunngle má kdyžtak svou Wiki, a tam mají návod jak každou hru rozjet. Stačí mrknout na Google... Něco máš třeba tady - http://game.downloadatoz.com/tutorial,27996,how-to-play-rage-on-tunngle.html Citovat
Jim Beam Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2011 tak sem to vyresil nejjednodusim resenim a koupil si origo za 200,- na Aukru :) Citovat
VoKoCA Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2011 tak sem to vyresil nejjednodusim resenim a koupil si origo za 200,- na Aukru :) Nejlepší řešení. :D Já jsem si to koupil na PS3 a tam MP není. .-. Citovat
Jim Beam Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2011 to neni mozny musi tam bejt ne? :O Citovat
VoKoCA Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2011 to neni mozny musi tam bejt ne? :O Ne, oni ho z toho smazali. |: A ještě když jsem to dohrál tak do těch titulek nacpali zmixovanou dubstep verzi toho soundtracku... Vážně mě to rozesmálo. :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.