Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

velmi specificky problem

ctverec23

Otázka

custe chlapi, da se zmenit nastaveni grafiky i jinak, nez v samotne hre? myslim tim, prepsani nejakeho souboru v korenu hry... (a konkretne ted mluvim o battlefieldu, ale delaji to i jine hry pod DX11)

protoze moje televize samsung je primarne urcena pro win xp (monitor nemam a nebudu kupovat) a nepomohl ani update firmwaru pro novejsi OS a problem je v tom, ze mys nikdy nedosahne na policka na kliknuti (kupodivu se netyka windowsu, pouze aplikaci, potazmo her). trebas pro start game bych musel najet mysi o centimetr doprava a 2 centimetry pod a teprve pote muzu kliknout a zahajit hru laugh1.gif i kdyz mam kursor uplne v p*deli laugh1.gif no sranda jak cip. nastesti je ta hra delana pres browser, takze mi bohate staci kliknout na enter a nemusim mys vubec resit. ted ale k podstate problemu. hra se mi graficky nastavila sama a jede krasne plynule, jenze je mozne odskouset pouze 1 nebo 2 mapy a zbytek je velika neznama. nerad bych posleze zjistil, ze ta super cuper hra za litr se zacala sekat propadem FPS a bohuzel muj zlobivy kursor mi neumozni grafiku prenastavit, protoze to nastaveni je moc vpravo a tam uz se nedostanu laugh1.gif

takze pokud je zde nejaky odbornik, necht je tak smely a poradi thx.gif

PS: grafikou ani ovladaci to neni. pod Win XP vse slape jak po masle a ovladace na GPU mam aktualizovane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu