snake33 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Ahoj všem, uvažuji o koupi konzole, ale nevím kterou koupit. Je jich na mě moc verzí, prosím tedy o radu. Jedná se mi především o to aby tam šel nahrát CFW a tím pádem stažené hry. A pak na co si dát pozor při koupi. Předem děkuji za pomoc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 pro cfw můžeš vlastně jakekoli. u psp go máš interni pamět 16gb ale 3004 máš větší a lepe se drži.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krato Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Já bych si při koupi PSP zapnul a zkontroloval správnou funkci všech tlačítek včetně analogu a ujistil bych se, že fungují i reproduktory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 A ještě skontrolujd displej jestli tam nejsou death pixely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake33
Ahoj všem, uvažuji o koupi konzole, ale nevím kterou koupit.
Je jich na mě moc verzí, prosím tedy o radu.
Jedná se mi především o to aby tam šel nahrát CFW a tím pádem stažené hry. A pak na co si dát pozor při koupi.
Předem děkuji za pomoc....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.