FeebeE Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 tak dejte vedet jake to je jestli to splnilo vase ocekavani dik za info grafika je pěkná a plynulá. na střední obtížnost už při 2-3 ranách umřete. vizuální stránka je osekaná o veškeré efekty navíc, takže dostanete jenom ostré textury a nic víc. žádný "mazací" efekty atd. ale nástup do kampaně pěknej :) uvidíme jak to půjde dál edit// hezčí grafiku měl na xboxu rage. to bez pochyby Citovat
kozel97 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 Co máte za vypalovačky? Já mám k dispozici starší LG. Snad to pojede. Citovat
onefootman Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 lg taky... jinak jsem dodelal misi ve stíhačce a MASAKR !!!! úžasný,skvělí - nemam slov.... grafika je šitózní ale je to úžasně podany... na konci bylo bombardovani jako v jinych hrach,ale tady je to proste hodne jiny...takovy čerstvý řekl bych... hodněkrát jsem už dostal na prdel,hraju na normal bez automatickyho zamerovani a kolikrat mam co delat... užívám si to.... Citovat
koller77 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 Tohle si dám jen na PC aby to vypadalo tak jak má konzolovky jsou moc osekane vic a vic si uvedomuju jak to x-ko uz nestiha a to sem byl jeho zastáncem proto sem si nechal postavit new pc jen a jen pro tuhle gamesu chci jí hrát na plnej knedlík a myslím že to nebude problém stejne jako Zaklinac 2 a Rage Citovat
kozel97 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 Nedávno jsem četl, že console (PS3,Xbox 36) budou ještě dlouho stíhat dobu nových her. Bohužel grafika už nestačí. Ale já toho vůbec nelituju. Koupil jsem ho za 3,5 i s HDD a spustím na něm nejnovější pecku. Takhle bych musel kupovat nový PC a za rok stejně bude xx víc výkonější na trhu. I když nová grafika by se hodila. :) Citovat
koller77 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 Kámo hele já na xko nedám dopustit hraju na nem z 99% hokej ale na tuhle chodicku sem si koupil pc protoze to uz je takova pecka ze to chci na plnej výkon jinak je x-ko moje laska uz par let a nemenil bych ale uz je par gamesek co vypadaji na xku hrozne to sorry Citovat
ccinkyda Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 mam dotaz...je nutné mít obě DVD pro tuhle hru? pujde singleplayer spustit i bez toho prvního DVD? Citovat
kozel97 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 Ano, měl by jít. Ale nebudeš mít HD textury. Což není moc dobré... Citovat
StormX360 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 tak ja uz mam sosnuto :) a nainstalovany disk 1 - instalace na HDD na poprve spadla nekde okolo 25% a na podruhe projela komplet az do konce. Pri spusteni hry vas stejne vyzve v menu na instalaci tech HD textur na HDD ma to 1,5GB. Porad je to o instalaci prvniho disku, kdyz vse nainstalujete a chcete si zahrat singl kampan tak vas vyzve na vlozeni disku 2 ... Citovat
FeebeE Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 je zbytečné mít nainstalovaný disk 1. z něj nainstalujte jenom hd textury. play disk je dvojka, ten si nainstalujte na hdd Citovat
kozel97 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 A při MP budu hrát se zapnutou mechanikou? Né, radši obětuju pár GB. Aspoň mě to nevadí, při mojí velikosti HDD. Jinak už pálím, tak jsme zvědav. Citovat
Mígl Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 Ale HD textury do singlu jsou na discu 1 ne? Takže je lepší ho mít nainstalovanej? Citovat
kozel97 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 Pokud máš dost místa na HDD, tak bych ho nainstaloval. A někteří to doporučují. ;-) Ale vždycky to jde smazat. Citovat
petiiik77 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 Je tu nekdo kod to pojede přes live ?? :D Citovat
kozel97 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 Já, ale až po vydání hry a ověření, že je to "bezpečné". Citovat
kozel97 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 Offline se dá hrát přes Live? :-D Pokud myslíš single, tak asi za hodinku, jen co to dopálím. :-) Citovat
FeebeE Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 Ale HD textury do singlu jsou na discu 1 ne? Takže je lepší ho mít nainstalovanej? hd textury ti to nabídne nainstalovat sólo ve hře. A při MP budu hrát se zapnutou mechanikou? Né, radši obětuju pár GB. Aspoň mě to nevadí, při mojí velikosti HDD.Jinak už pálím, tak jsme zvědav. teďka mp asi moc nehraješ nebo jo? ... já myslím jenom singl Citovat
kozel97 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 Aha, tak to jo. MP budu hrát jak už jsem psal výše. :-P Citovat
petiiik77 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 Offline se dá hrát přes Live? :-D Pokud myslíš single, tak asi za hodinku, jen co to dopálím. :-) Tak jsem to nemyslel . Kdyz odpojis kabel od xbox live tak je to jedno oni to stejne zjisti ze jsi hral driv . Citovat
kozel97 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 Ještě jsem nehrál na livku. Uvidíme. Ban časem dostane každý... Citovat
petiiik77 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 A máte už verzi s cz titulky? jo na console-power je Citovat
onefootman Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 no nevim no... ten příběh je hrozně kýčovitej... retrospektivně hrajete mise a pak se pokračuje v současnosti....nebylo to tu už náhodou? Citovat
Dunky Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 no nevim no... ten příběh je hrozně kýčovitej... retrospektivně hrajete mise a pak se pokračuje v současnosti....nebylo to tu už náhodou? Myslíš jako v Black Ops ? :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.