David50G Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Dobrej den, Potřeboval bych poradit (zas :) ) mám visty 32Bit a mám tam 4Gb ram vím že mi to nevyužije(potřeba 64bit) ale hodilo mi ten zbytek to ram grafiky pomůže to grafarně(1Gb) nebo naopak ji to uškodí dikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 no můžu ti poslat návod jak si otevřít 32bit verzi aby ti využila 4Gb ram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 to bych ti byl moc vděčný8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 http://www.ocmodshop.com/enable-4gb-of-memory-on-vista/ pokud to nepůjde tak písni a já ti pošlu jinej návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 udělal jsem to ale nevidím rozdíl, jak to poznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 když klikneš pravym na počítač a dáš vlastnosti tak by ti to mělo ukázat bud 2Gb nebo tak nějak a nebo těch 4GB nebo kolik to máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 navod mame i zde na foru... console-forum.net/tema/58322-windows-2000-xp-vista-32bit-gt-vyuziti-cele-ram :dozey: A grafice to neuskodi - ma v pameti prednost pred ram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Díky ale nakonec jsem si instaloval Win 7 64bit mám je origo a 2500 jen tak vyhodit to se mi nechce tak je využiji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 no tak to je jasna volba... Bylo zbytecne resit cokoliv jineho :D Visty jsou na♥♥♥♥♥ - a kdyz mas origo sedmy, tak nevidim jedinej duvod zustavat na Vistach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.