xbox Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Cau mam tuto klavesnici asi jeden rok a od vcerejska me vubec nereaguje jedno tlacitko ,zkousel jsem nejnovejsi ovladace od razeru. dat do jineho usb,ale furt nereaguje,je mozny ze fakt odeslo?? Zkousel jsem ho i vydloubnout vyfoukat ,ale furt stejny.Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 jedině zkusit jinej komp, ale spíš počítej že vodešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 To jsem,taky zkousel a bohuzel nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mizhell Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 když to nejde, tak to reklamuj - pokud nemáš prošlou záruční dobu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.