mt439 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Zdravim fanousky wii, Videl jsem redukci z wii pro hdmi kabel, slibujou zvyseni kvality, stoji 1000kc. Ma cenu si ji poridit? Mam televizi 127cm s full hd. Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 =>*SQUITTER*<= Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Osobně bych tomu moc nevěřil ... já používám komponentní kabel (full hd tv), a zas takový rozdíl oproti scartu to zas až tak není ... pokud to bude mít nějaké grafické vylepšení, tak tipuju, že oproti komponentu, minimální ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Presne tak... minimalni zlepseni... trosku odstrani duchy... ale rozhodne nestoji za tu cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mt439
Zdravim fanousky wii,
Videl jsem redukci z wii pro hdmi kabel, slibujou zvyseni kvality, stoji 1000kc. Ma cenu si ji poridit? Mam televizi 127cm s full hd. Dekuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.