vrana.p Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Myslím že popisek mluví za vše. Potřeboval bych poradit; zakoupil jsem CD-key, stáhnul hru z Uložto.cz a při spouštění se objevil activator do kterého jsem zadal daný cd-klíč bohužel mi to nevzalo (invalid). Takže jestli by mi někdo poradil? Děkuji Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekDrtikol Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 cože to jsem nepochopil? Proč si hru stahoval z uložto (fuj:bash:) když si ji měl koupenou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Ne-e jediné co jsem si z Aukra koupil byl cd-klíč.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Jsi si jistý, že klíč píšeš správně? Pokud ano, a pořád nefunguje, tak jsi koupil něco falešnýho. Jediný, co teď můžeš dělat je, že si stáhneš i crack... A multiplayer si nezahraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Všem děkuji, vyřešeno s prodejcem! LOCK !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.