bukrr Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Zdravim, mám problém, když hraju nějaké hry (BF 3, Metro 2033,..) nemám to zaostřené, je to celý rozostřený, nevíte někdo co by to mohlo dělat? Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Jaké používáš zobrazovací zařízení? Monitor, CRT TV nebo LCD/plasmu? A připojení moniotru/TV ke konzoli? Jaký tyb připojení a kableu? Napadá mě teď první nástřel problému jako špatně nastavené parametry zbrazování v Xku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bukrr Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Mám LCD TV se zapojením přes HDMI kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 No tak to by snad mělo být OK... zkus si pohrát s nastavenímn rozlišení a reference levels v settings -> display, pokud jsi to ještě neudělal... Nastav nejvyšší podporované rozlišení HDTV a případně vyměň HDMI kabel. JInak jiné hry fungují normálně? Nění přímo nějaké nastavení v daných hrách, které ti nefungují? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 to by chtělo screen nebo video, jinak ti nikdo neporadí. pokud máš možnost tak to zkus na jiné tv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bukrr Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Mám to nastavené na 1080p, jak mi radil kámoš, u jiných her jsem si toho nevšiml, nejvíc to bylo právě tady u těch dvou. Sreen bych udělal, ale když to vyfotim tak to vypadá normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 metro 2033 jsem hrál na full hd ale problémy tvého popisu jsem nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bukrr Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Napadlo mě, jestli neni něco s xboxem (což asi je). Písmene, menu,..všechno je OK, žádný rozmazání nebo tak, jenom hra - http://www.imghosting.cz/view-96294562_1570205511502_1.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 jestli myslíš ty rozmazané pytle, tak to vypadá v demu na ps3 úplně stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 ja uz mam s tim problem snad v kazdy hre ale co jsou to konzole ne pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Napadlo mě, jestli neni něco s xboxem (což asi je). Písmene, menu,..všechno je OK, žádný rozmazání nebo tak, jenom hra - http://www.imghosting.cz/view-96294562_1570205511502_1.jpg takováhle fotka je k hovnu... musíš vyfotit celej obraz... jestli myslíš ty rozmazané pytle, tak to vypadá v demu na ps3 úplně stejně. neni to demo ale beta -.-" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bukrr Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 je to fotka na ♥♥♥♥♥, ale když vyfotim celý obraz tak to vypadá normálně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.