pancus007 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Ahoj,prosím vás muzete mi poradit jak v dead island si delat svoji zbran?.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 v dílně, Máš tam napsaný co na jakou zbran potřebuješ za materiál a když ho máš tak si jí vyrobíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Na mapě máš označená místa, kde je můžeš tvořit. ("Workbench") Budeš k nim ale nejdřív potřebovat schémata a materiály - schémata většinou získáváš za questy, nebo je někdy najdeš válet se po stolech a tak - materiály jsou všude možně, v kufrech, skříňkách... Ve všem, co můžeš otevřít. Taky k tomu samozřejmě potřebuješ zbraň, kterou chceš upravit - tak se ujisti, že bereš tu nejlepší co máš po ruce. c: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Jo uz mam díky,prosím vás nemuzete mi nekdo poslat savy? M e se samzaly staci nejakje mensi pokrok ve hre.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Jo uz mam díky,prosím vás nemuzete mi nekdo poslat savy? M e se samzaly staci nejakje mensi pokrok ve hre.Díky Možná bych nějaký našel, ale jak tam ty savy fungují? Mám kdyžtak Xian na levelu tak 31... Těsně před odchodem do Džungle, takže asi na konci druhého Aktu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.