GonyCZ Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné aby se mi updatem smazal flash?Jedná se o hru nhl 2012.Ted mi nejede žádná hra.Co s tím děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 určitě to bylo updatem, je to tím, že o tom málo čteš...je tu o tom dost na fóru....co s tím? jedině znovu nechat udělat flash, ale počkal bych si být tebou až bude LT 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GonyCZ Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Mám xbox chvíli.Nedá se to nějak obejít třeba emulatorem?Nemám peníze na další flash před týdnem jsem ho flashoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Nějam to mu nerozumím... Pokud jsi flashoval před týdnem, musel jsi dostat verzi flashe LT+ 1.91 nebo LT+ 1.92 (Xbox slim), tedy pokud flasher nebyl uplnej magor... I kdyby ti flasher neaktualizoval DB (jako že se měl podívat a provést aktualziaci před flashováním), nemělo by dojít u těchto verzí k přepisu FW mechaniky a tedy ztrátě flashe... Každopádně přijít updatem DB o flash je možné, a to při updatu na verzi 13146 a jakoukoli vyšší. Jaký máš Xbox, fat nebo slim? Jinak žádný takový emulátor neexistuje, bud máš flash a hraješ páneky nebo ho nemáš a hrajes originálky. Ještě existuje alternativa JTAG a RGH, ale ty ponechme stranou, je to mnohem složitější a dražší úprava, než flash a zatím i nedostupná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GonyCZ
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné aby se mi updatem smazal flash?Jedná se o hru nhl 2012.Ted mi nejede žádná hra.Co s tím děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.