GonyCZ Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné aby se mi updatem smazal flash?Jedná se o hru nhl 2012.Ted mi nejede žádná hra.Co s tím děkuji. Citovat
0 Ládaví88 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 určitě to bylo updatem, je to tím, že o tom málo čteš...je tu o tom dost na fóru....co s tím? jedině znovu nechat udělat flash, ale počkal bych si být tebou až bude LT 2.0 Citovat
0 GonyCZ Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Mám xbox chvíli.Nedá se to nějak obejít třeba emulatorem?Nemám peníze na další flash před týdnem jsem ho flashoval. Citovat
0 Zoombik Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Nějam to mu nerozumím... Pokud jsi flashoval před týdnem, musel jsi dostat verzi flashe LT+ 1.91 nebo LT+ 1.92 (Xbox slim), tedy pokud flasher nebyl uplnej magor... I kdyby ti flasher neaktualizoval DB (jako že se měl podívat a provést aktualziaci před flashováním), nemělo by dojít u těchto verzí k přepisu FW mechaniky a tedy ztrátě flashe... Každopádně přijít updatem DB o flash je možné, a to při updatu na verzi 13146 a jakoukoli vyšší. Jaký máš Xbox, fat nebo slim? Jinak žádný takový emulátor neexistuje, bud máš flash a hraješ páneky nebo ho nemáš a hrajes originálky. Ještě existuje alternativa JTAG a RGH, ale ty ponechme stranou, je to mnohem složitější a dražší úprava, než flash a zatím i nedostupná... Citovat
Otázka
GonyCZ
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné aby se mi updatem smazal flash?Jedná se o hru nhl 2012.Ted mi nejede žádná hra.Co s tím děkuji.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.