Tomas007 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Mám dotaz, potřeboval vědět zda by nešly uložené pozice na mém profilu na xboxu převézt na 2 profil ?? Například abych veškeré své savy importoval na profil bratra a on na nich mohl hrát. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Mám dotaz, potřeboval vědět zda by nešly uložené pozice na mém profilu na xboxu převézt na 2 profil ?? Například abych veškeré své savy importoval na profil bratra a on na nich mohl hrát. Děkuji http://console-forum.net/tema/119571-preneseni-savu-z-profilu-na-jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas007 Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Funguje to, díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tomas007
Mám dotaz, potřeboval vědět zda by nešly uložené pozice na mém profilu na xboxu převézt na 2 profil ?? Například abych veškeré své savy importoval na profil bratra a on na nich mohl hrát. Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.