kasal Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 FIFA 12 - kdo by mnel zajem dejte vedet<br> cena za slot je 320,- <br> <br> seznam<br> 1 volno 2 urquell (zaplaceno) 3 4 gejzir(zaplaceno) 5 Krois Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 měl bych zájem,akorát bych si nejradši počkal,jak to bude s tím onlinem.Vím že se to tu už probíralo,ale to jsou zatím všechno jen dohady že by snad měl fungovat,čiliž pokud bude ještě volné místo a někdo z předešlých skupin dá echo že to chodí v pohodě,tak si mě můžeš napsat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urquell Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 určitě beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Taky beru. edit: Jenom teda doufám, že hra poběží online všem najednou. Snad jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 wesick Nejsou to dohady hry koupené přes PS store online passy prostě nemají.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Zdravim, mel bych zajem o jeden slot. Misterio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 1 svot volnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Platba byla poslana dnes, jen pro potvrzeni zde v tematu. Sent from HTC Desire Z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 No tááák lidi. To už nikdo nechce Fifu 12 za 320 Kč??? 14.10. je turnaj v hospodě a potřebuju trenírovat.:party: Jo a taky jsem dnes zaplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 ja to beru, jeste pro kamosa. ale napis me do SZ cislo uctu. tka snad me jeste nikdo nepredbehl:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobisek7 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 měl bych zájem, nick:bobisek7 , PSN: bobo-cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 takže se hledá ještě 1 zájemce o fifu12, kdo by chtěl? kasal odpadá, a musíme se domluvit,kdo z nás to koupí a kasal by mu poslal celou částku na účet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Já jí bohužel koupit nemůžu a kasal by měl hlavně editovat první příspěvek na 4/5 aby se sem ještě někdo podíval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 já to teda koupit můžu, kreditku mám, snad to vše zvládnu založit, takže mu řeknu ať těch 1600 pošle mě, a jak dojdou(nebo pošle potvrzení) to koupím, aby to bylo co nedřív, ten 5. se snad najde rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 ja jse moc omlouvam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Jestli je slot volnej, mám zájem, ať mi organizujicí pošle pm, platbu provedu hned.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 wgod je další. a ještě 1 slot je volnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Tak ten poslední beru pro kámoše, jestli je ještě volnej. Krois pošli mi číslo účtu. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buchtic26 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 mam zajem o slot :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 už máme všichni zaplaceno a koupeno. jen, že sem nezakládal topic nemůžu ho zamknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 jeden slot mám volnej jestli má někdo zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Ja mam zaujem poslite cilso uctu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.myskyn.46 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 ja bych bral jeden slot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts