hoogen Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Dobrý den,mám menší problém.Otec vypnul mou PS3 ale nevím jakým způsobem a od tý doby je tmavší obraz a zdá se mi i mírně rozostřený. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 zapni konzoli, pote ji tlacitkem na konzoli vypni a drz tlacitko asi 4 vteriny, konzole zapipa, restartuje se a obraz i zvuk nastav znova... Je mozne, ze ti ji vypnul ve hre, natvrdo treba ze zasuvky? Mohl tim rozhodit nastaveni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoogen Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 záhada vyřešena....změnil nastavení televize ale díky za radu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hoogen
Dobrý den,mám menší problém.Otec vypnul mou PS3 ale nevím jakým způsobem a od tý doby je tmavší obraz a zdá se mi i mírně rozostřený. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts