Angelus Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Hledám cz hráče se kterýma bysme se dohodli a zapařili, i když pochybuju, že se nás najde 24?! Ale a cizincema mě to nebaví, nedá se s nima domluvit. Pište vaše gamertagy a pak se dohodneme na času, kdy to dáme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 VerdantMilan106 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Tak to bych brala, snad se nás přihlásí víc.. Gamertag: Jirulka1984 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Občas to hraju než mě začnou vytáčet nějaké bugy no :D Gamertag: ClowmCZ Případně by se mohla založit četa Console-forum.net ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 ááá to už tady bylo tolikrát :D ale co snad s bf3 se to rozjede líp.. každopádně jsem pro každou srandu.. psn - medvedisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 medvidek: s PSN v tomhle tématu bohužel moc nepochodíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 ajtakrajta.. no jo teď si všímam že jsem páchnul jinde než jsem chtěl xD omluvuju se za spam (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 přidávám se : lavooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Vychcijuxx :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Wolf CZ napište a zahrajeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.