Angelus Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Hledám cz hráče se kterýma bysme se dohodli a zapařili, i když pochybuju, že se nás najde 24?! Ale a cizincema mě to nebaví, nedá se s nima domluvit. Pište vaše gamertagy a pak se dohodneme na času, kdy to dáme! Citovat
Jiřulka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Tak to bych brala, snad se nás přihlásí víc.. Gamertag: Jirulka1984 Citovat
KlaunCZ Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 Občas to hraju než mě začnou vytáčet nějaké bugy no :D Gamertag: ClowmCZ Případně by se mohla založit četa Console-forum.net ne? :) Citovat
medvidek Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 ááá to už tady bylo tolikrát :D ale co snad s bf3 se to rozjede líp.. každopádně jsem pro každou srandu.. psn - medvedisko Citovat
KlaunCZ Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 medvidek: s PSN v tomhle tématu bohužel moc nepochodíš :) Citovat
medvidek Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 ajtakrajta.. no jo teď si všímam že jsem páchnul jinde než jsem chtěl xD omluvuju se za spam (: Citovat
Wolf.cz Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2011 Wolf CZ napište a zahrajeme... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.