slechta10 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Ahoj tak jsem tu zase. Nyní potřebuji poradit jaký telefon pořídit bratrovi. V mých možnostech jsou tyto telefony. HTC Wildfire Sony Ericsson Xperia X8 Samsung i5500 Galaxy 5 Samsung S5570 Galaxy Mini Tak který je lepší?? Jaké jsou podle vašich zkušenostech ?? :) Zatím děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bindiz582 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 galaxy mini nebo xperia x8, ty ostatni jsou na nic (podle me) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 jako ono dost záleží asi na tom co bratr vyžaduje a co čeká od telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slechta10 Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Uz nic koupil jsem Samsung galaxy s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Dobrá volba - já bych chtěl Samsung Galaxy S II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luklkluk Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 spatna volba:) za me wildfire S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
slechta10
Ahoj tak jsem tu zase. Nyní potřebuji poradit jaký telefon pořídit bratrovi. V mých možnostech jsou tyto telefony.
HTC Wildfire
Sony Ericsson Xperia X8
Samsung i5500 Galaxy 5
Samsung S5570 Galaxy Mini
Tak který je lepší?? Jaké jsou podle vašich zkušenostech ?? :)
Zatím děkuji za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.