GameEs Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Fifu už dneska koupím, takže když se někdo ozve a pošle 320kč, může to mít hned :) 1. GameEs 2. N1cCo 3. Střecha 4. silverhound 5. headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Střecha Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Fifu 12 chci, takže se velice rád přidám. Jen bych potřeboval stručné info co a jak mám udělat abych předešel banu nebo něčemu takovému. A peníze nám předpokládám převést na účet? Díky Sent from my HTC Desire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Ban za tohle opravdu nehrozí :) ... Vytoříš nový účet na PS3, a tam se jen přihlásíš pod údaji, které ti zašlu. Bude tam koupená FIFA12 a ty jen dáš Download a můžeš se přihlásit zpátky na svůj účet. ;) Ano, peníze bych chtěl převést na účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Střecha Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Ok, já to tedy beru. Napiš si mě do toho seznamu. A to číslo účtu zjistím kde? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Poslal jsem ti soukromou zprávu ;) Ještě 2 volná místa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverhound Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Já bych taky bral prosím slot, prosím o zaslání údajů a ihned posílám na účet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 cau,tak ja to taky beru, tak mi pak posli pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.