onefootman Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Ahoj,dneska by to mělo bejt volně ke stazení ... nevíte kde to najdu? koukal jsem na live a nic...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 No ja si porad nejsem jistej jak je to s datem, myslel jsem ze to je 4.10. ale na games pred chvili psali, ze az zitra, aby zase nedoslo k dalsim odkladum :) No hlavne ze to bude zadarmo, na to se fakt tesim....Portal 2 byl naprosto uzasnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 jo to byl...s přítelkyní ho hrajem hodně často...a na tohle se fakt těšíme... ja myslel ze uz dnes... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Problem tehle hry je jen znovuhratelnost, kdyz na to jednou prijdes, uz to nema znova cenu, leda po delsi dobe....takze diky bohu za dlc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 je to venku - údajně , já zatim nic http://www.xboxweb.cz/hry/portal-2/12874-dlc-portal-2-peer-review.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Tak to se tesim az se z prace dostanu domu a vyzkousim to....doufam ze to cekani se vyplati :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 na live to zatim neni,ale stahl jsem to z toho odkazu přes pc přímo do konzole... z xbox.com...super jak je to propojeny,tohle velký bratr proste umí.... EDIT : akorát vůbec netusim kde to mam najít...ve hre to neni oprava,normalne singlplayer new game,začátek je stejnej v tom kontejneru a pak je to jiny...trochu me to zmatlo EDIT 2 : tak jsem z toho zmatenej jeste víc,protože ze začátku byli místnosti který jsem viděl poprvé v životě ( aspon doufam ze se mi nevykourili z hlavy :) ) a ted uz jsem udelal 5 místností jako v orig.tak teda fakt netusim co vůbec hraju,mazec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Normálně jsem to právě našel na live, bez žádných potíží, stahuju a vyzkouším :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 To musi byt super hrat s přítelkyní ,moje baba hry nesnasi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 jo ta paří se mnou furt,hl.střílečky...army , gears atak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Tak v menu, když dáte singleplayer, tak je tam navíc "challenge mode", kde můžete porovnávat svoje statistiky s dalšími hráči. Stejně tak je challenge mode i v co-op, kde by měly být i nějaký další mapy. Docela mě mrzí, že v singleplayeru nic, kromě challenge mode, nepřibilo. Doufal jsem tam v nějaký nový mapy. Snad se brzo objeví nějaký DLCčko s novým obsahem, jsem ochotný si zaplatit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 V singlu musí být nějaké nové mapy, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Ne jen oflline/online challenge a coop mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 To se teda ve Valve moc nevytahli.....kolik je novych map? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Tak taky je to zadarmigo co bys chtěl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 No radsi bych si zaplatil a mel neco poradneho, preci jen na to ze to porad odkladali, tak nic moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.