Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Portal 2 DLC

onefootman

Recommended Posts

na live to zatim neni,ale stahl jsem to z toho odkazu přes pc přímo do konzole... z xbox.com...super jak je to propojeny,tohle velký bratr proste umí....

EDIT : akorát vůbec netusim kde to mam najít...ve hre to neni

oprava,normalne singlplayer new game,začátek je stejnej v tom kontejneru a pak je to jiny...trochu me to zmatlo

EDIT 2 : tak jsem z toho zmatenej jeste víc,protože ze začátku byli místnosti který jsem viděl poprvé v životě ( aspon doufam ze se mi nevykourili z hlavy :) ) a ted uz jsem udelal 5 místností jako v orig.tak teda fakt netusim co vůbec hraju,mazec :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak v menu, když dáte singleplayer, tak je tam navíc "challenge mode", kde můžete porovnávat svoje statistiky s dalšími hráči. Stejně tak je challenge mode i v co-op, kde by měly být i nějaký další mapy. Docela mě mrzí, že v singleplayeru nic, kromě challenge mode, nepřibilo. Doufal jsem tam v nějaký nový mapy. Snad se brzo objeví nějaký DLCčko s novým obsahem, jsem ochotný si zaplatit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu