asad Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 Ahoj,jsem tu nový a nemám vůbec žádné zkušenosti s konzolemi,chtěl bych se zeptat,co to je flash a reflash? Jaký je v tom rozdíl? Děkuju za odpo:) Citovat
toro Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 Ahoj,jsem tu nový a nemám vůbec žádné zkušenosti s konzolemi,chtěl bych se zeptat,co to je flash a reflash? Jaký je v tom rozdíl? Děkuju za odpo:) Flash je výměna originálního FW v mechanice za takový , který dokáže spustit pálenky . Reflash je výměna starého FW flashe s kterým už nejdou spustit nejnovější hry za nový FW flashe . Citovat
asad Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 takže když už jsem měl někdy xbox flashnutý,stačí ho jen reflashnout? určitě vypadám jak ♥♥♥♥♥ s takovýma otázkama,ale fakt ještě nevím o co jde:( Citovat
toro Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 takže když už jsem měl někdy xbox flashnutý,stačí ho jen reflashnout? určitě vypadám jak ♥♥♥♥♥ s takovýma otázkama,ale fakt ještě nevím o co jde:( Ano - ale reflash je v podstatě stejná práce a postup jako flash . Jenom to není prvotní flashování , ale flashování už jednou flashnutého xboxu . Pokud máš zálohu vyčteného klíče mechaniky , tak je reflash jen jednodušší o vyčtení klíče mechaniky . Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.