asad Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Ahoj,jsem tu nový a nemám vůbec žádné zkušenosti s konzolemi,chtěl bych se zeptat,co to je flash a reflash? Jaký je v tom rozdíl? Děkuju za odpo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Ahoj,jsem tu nový a nemám vůbec žádné zkušenosti s konzolemi,chtěl bych se zeptat,co to je flash a reflash? Jaký je v tom rozdíl? Děkuju za odpo:) Flash je výměna originálního FW v mechanice za takový , který dokáže spustit pálenky . Reflash je výměna starého FW flashe s kterým už nejdou spustit nejnovější hry za nový FW flashe . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asad Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 takže když už jsem měl někdy xbox flashnutý,stačí ho jen reflashnout? určitě vypadám jak ♥♥♥♥♥ s takovýma otázkama,ale fakt ještě nevím o co jde:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 takže když už jsem měl někdy xbox flashnutý,stačí ho jen reflashnout? určitě vypadám jak ♥♥♥♥♥ s takovýma otázkama,ale fakt ještě nevím o co jde:( Ano - ale reflash je v podstatě stejná práce a postup jako flash . Jenom to není prvotní flashování , ale flashování už jednou flashnutého xboxu . Pokud máš zálohu vyčteného klíče mechaniky , tak je reflash jen jednodušší o vyčtení klíče mechaniky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.