rockyzz Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Ahoj, chci natáčet videa z Minecrafu, už jsem zkoušel programy jako Fraps, ale hrozně se mi to seká? Nemáte nějaké rady co bych s tím měl udělat nebo jestli bych měl použít něco jiného? Nic mě totiž nenapadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Nenapsal jsi jaký máš pc. Pokud si ale myslíš, že je problém ve Frapsu, můžeš zkusit třeba soft Bandicam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Ok, určitě skusim, sestavu mám už postarší, ale myslim že na tohle dobrou - ATi Radeon HD4870 1gb DDR5, 4gb Ram, a procesor AMD (asi 2.5-3 ghz ale nwm přesnej název - ale je z doby jako ta grafárna...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokoun Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 tak to by asi stačilo (ten pc), záleží dost rozlišení, jestli máš fullHD monitor, a máš tam zaškrtlý full size, tak ti to dost bere výkon, ale taky potrebuješ rychlej disk ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Jj, nakonec jsem to vyřešil, problém dělalo to fullsize no, četl jsem to na stránce bamdicotu myslim, tak snad to podobně půjde i u frapsu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 fraps, dej si 25 nebo 30 fps a half-size, mělo by to jít normálně plynule nahrávat, ale jinak mam zkušenost že normální hry (myslim DX9 přes celou obrazovku) na trochu nadprůměrnym dvoujádru byly docela problem... ted mam čtyřy jádra a už se to dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 No FPS, jsem si nastavil na 60 a jde to úplně v poho, ten halfsize mi stačil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokoun Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 jj a sledovat se to taky pak dá ne? ;) jsem rád, že si rád :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rockyzz
Ahoj, chci natáčet videa z Minecrafu, už jsem zkoušel programy jako Fraps, ale hrozně se mi to seká? Nemáte nějaké rady co bych s tím měl udělat nebo jestli bych měl použít něco jiného? Nic mě totiž nenapadá...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.