Novys106 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 tak dneska přidali na stažení Crysis 1 a NFS Shift 2 je to vidět jenom na xbox.com tak že jsem si to dal stáhnout tam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Ok dik za info na crysis jsem se tesil,uz sem myslel ze nevyjde kdyz vysla dvojka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Graficky nic moc,vse se ale HODNE zlepsi pri zapnutí 3D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 holt je to jednička no... ale na poměry xboxu to je slušný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Me to teda nejde stahnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Me to teda nejde stahnout :) ja to stahoval pres pc,xbox.com a pres pointy to poslal do xka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 pujde to stahnout i nejak na warezu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 ja to stahoval pres pc,xbox.com a pres pointy to poslal do xka Ja to zkousel pres kreditku. Ale napise to chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 jo ja s tim mel taky problemy,delal jsem to snad 30 min.psalo to porad chybu,nakonec jsem si pridal pointy ale v dashboardu a z xbox .com to poslal do konzole .. Predtim se mi to ale podarilo v pohode u re 4 hd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 jo ja s tim mel taky problemy,delal jsem to snad 30 min.psalo to porad chybu,nakonec jsem si pridal pointy ale v dashboardu a z xbox .com to poslal do konzole .. Predtim se mi to ale podarilo v pohode u re 4 hd zajimavy je, ze ta cena je rozdilna, kdyz to prepocitas na body... chtel jsem to koupit pres tu kreditku, pac to vyjde levneji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Kreditka nefunguje, ani když máte český XBL účet... Píše, že služba je nedostupná a že máte kontaktovat MS support. Vse se musí kupovat za body ty nabíjet kuponama, bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Treba to daji do poradku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 holt je to jednička no... ale na poměry xboxu to je slušný :) Naopak... Crysis 1 původně nevyšlo na Xko právě proto, že mělo lepší grafiku, než Crysis 2 a ta konzole by to prostě nezvládla. Engine Crysis 1 je do dneška nejpokorčilejší engine současnosti, vyjma snad id tech 5 a připravovaného Unreal 4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Kreditka nefunguje, ani když máte český XBL účet... Píše, že služba je nedostupná a že máte kontaktovat MS support. Vse se musí kupovat za body ty nabíjet kuponama, bohužel... Dobij si kreditkou pointy v dashboardu a pak si to stahni...Ja to takhle dělal včera a v poho. EDIT : jinak hra se mi opravdu líbí,grafika sice neni nic extra (paradoxně nejhůře dopadl ostrov ) ale je to krásně různorodý.... Ze začátku kdy se jen chodilo po ostrově nic moc,ale pak v tý mimozenmský lodi,a pak když začla "invaze" přichází to pravý "maso" !!! :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Dnes odpoledne sosnu a vecer se do toho taky pustim. Skoda ze jsem uz dohral 2ku dal bych ji hned potom. Taky to kluci od Cryteku nemohli vydat poporade :-( Doufam ze Warhead vydaj jako DLC at to mame taky komplet jako na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Za kolik MSP to je ke stažení, ten Crysis 1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Tak jsem koukal ze je to s CZ titulkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Tak dohráno,pěkný fakt jo... ale jestli je to lepší než druhej díl tak to teda nevim... neřekl bych že je to tak strašnej masakr jak z toho všichni dělaj...škoda že se to rozjede,až když začne ta invaze a pak konec....jinak s cz titulkama to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Jak je to s Lagama , drží se FPS pořád na 30... Co grafika je srovnatelná s PC verzý ... dojmy pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Chybka sem tam je,nedá se nekam vyskočit,nebo řídit atd.ale moc toho neni,fps nekdy trochu kolísá,ale méňě než u druhého dílu a při použití 3d se hodně věcí zlepši...grafika určitě srovnatelna s pc NENI , spis je to jako sniper ghost warior, (ostrov - den ) ,ale ve tme a tmavších lokacích je pěkná....řekl bych že cena odpovídá kvalitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 chtelo by to nejaky srovnavaci obrazky...screeny z PC i z XBOXU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 snad bude tohle stačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Kdyz ten rozdil vidim, tak si rikam, ze uz by to chtelo novou konzoli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Warez warez samej warez sakra kup si to a hraj legálně a máš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Warez warez samej warez sakra kup si to a hraj legálně a máš to Nejak jsem te nepochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.