Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 1 na stažení v xboxu

Novys106

Recommended Posts

jo ja s tim mel taky problemy,delal jsem to snad 30 min.psalo to porad chybu,nakonec jsem si pridal pointy ale v dashboardu a z xbox .com to poslal do konzole .. Predtim se mi to ale podarilo v pohode u re 4 hd

zajimavy je, ze ta cena je rozdilna, kdyz to prepocitas na body... chtel jsem to koupit pres tu kreditku, pac to vyjde levneji...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

holt je to jednička no... ale na poměry xboxu to je slušný :)

Naopak... Crysis 1 původně nevyšlo na Xko právě proto, že mělo lepší grafiku, než Crysis 2 a ta konzole by to prostě nezvládla. Engine Crysis 1 je do dneška nejpokorčilejší engine současnosti, vyjma snad id tech 5 a připravovaného Unreal 4...

Odkaz ke komentáři

Kreditka nefunguje, ani když máte český XBL účet... Píše, že služba je nedostupná a že máte kontaktovat MS support. Vse se musí kupovat za body ty nabíjet kuponama, bohužel...

Dobij si kreditkou pointy v dashboardu a pak si to stahni...Ja to takhle dělal včera a v poho.

EDIT : jinak hra se mi opravdu líbí,grafika sice neni nic extra (paradoxně nejhůře dopadl ostrov ) ale je to krásně různorodý.... Ze začátku kdy se jen chodilo po ostrově nic moc,ale pak v tý mimozenmský lodi,a pak když začla "invaze" přichází to pravý "maso" !!! :wohow:

Odkaz ke komentáři

Tak dohráno,pěkný fakt jo... ale jestli je to lepší než druhej díl tak to teda nevim... neřekl bych že je to tak strašnej masakr jak z toho všichni dělaj...škoda že se to rozjede,až když začne ta invaze a pak konec....jinak s cz titulkama to je.

Odkaz ke komentáři

Chybka sem tam je,nedá se nekam vyskočit,nebo řídit atd.ale moc toho neni,fps nekdy trochu kolísá,ale méňě než u druhého dílu a při použití 3d se hodně věcí zlepši...grafika určitě srovnatelna s pc NENI , spis je to jako sniper ghost warior, (ostrov - den ) ,ale ve tme a tmavších lokacích je pěkná....řekl bych že cena odpovídá kvalitě

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu