Ywos Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Zdarec, mám takovej problém s infrastructure multiplayerem. Vždycky když vyhledám ňákou místnost, normec se začnu připojovat a když se mi načítá mapa tak mi to napíše Connection timeout. Občas se mi povedlo se připojit ale málo kdy. Zajmalo by mě jestli to je třeba tim že já mam hru ve formátu .cso a hostilel v něčem jinym a nebo je chyba úlpně někde jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Lord@Freeze:. Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 mam stejnej problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 treba mate spatnej signal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benefic Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 mne to facha v pohode neviem v com to moze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 nevíte co mám dělat v 10 misi,v tom posledním patře(jsou tam jenom ti nakažení vojáci)???když je postřílím tak se pořad objevujou noví......dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.