mutant30 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 prosím o radu, x-box mám teprve týden, tak se teprve učím, ale chtěl bych se zeptat, jakým způsobem se dá zlepšit rychlost spojení mezi počítačem a x-boxem, konkrétně v aplikaci windowsmedia center, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Nejrychlejší je připojení kabelem, pokud používáš wifi, bude přenos vždy pomalý a nijak ho vylepšit nejde. Pokud už kabelem připojený jsi, tak víc zrychlit bohužel nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mutant30 Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 jsem připojen přes wifi tak to bude asi ten problém, zkusím to kabelem, díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mutant30
prosím o radu, x-box mám teprve týden, tak se teprve učím, ale chtěl bych se zeptat, jakým způsobem se dá zlepšit rychlost spojení mezi počítačem a x-boxem, konkrétně v aplikaci windowsmedia center, díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.