Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vypálení hry - HELP

tabutak

Otázka

Zdravim,

dnes jsem se pokoušel o vypálení hry na Xbox 360 Slim.. Stáhl jsem si hru, rozbalil.. Mám .iso a .dvd soubor. Hru jsem se pokoušel vypalovat na Mac Os X přes program iBrun360, udělal jsem vše podle návodu, vložil soubor iso a dal burn, potom na mě vyskočila tabulka Patchin is need for /cesta ke složce iso mafia 2 Free....... a podtim je napsáno This Xbox 360 image needs to be patched in order to be burned the correctly. Když dám patch napíše mi to Patch is DONE ale nic se nestane, muže mi někdo poradit prosím?

Diky :idea:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Díky za odpovědi.

Tak, ale myslím si, že fakt je lépe to někde stáhnout a neluštit, řešit to tak obtížně.

Jinak vznáším ještě jeden dotaz na rozbalení přípony rar. Pro obě své originálky jsem si stáhnul ISO soubory na netu. Ale u obou mi při extrahování napsalo na konci poškození poslední části (např. part.8))

Má to tak být, že soubory jsou poškozené? (to asi ne, že?)

Překontroloval jsem to abgx a bylo to v pořádku pouze u jedné z nich.

Ale stejně se mi to povedlo vypálit a funguje to.

Díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu