wariorpolni Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Ahoj mám hru mafia 2 a mám chybu ze efekty (Stiny,kour,ohen,voda) blikaji :( Nevite cim to muze byt ? Můj PC - CPU (2.2GHz) Grafika - Ati Raedon x1950pro (256 MB,575Mhz) Ram : 2Gb .. dalo by se to vyresit jinak nez nejaka nova grafika nebo tak neco ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 máš nejnovější ovladače a Nvidia physX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Nejnovejsi ovladace jsem stahl - nepomohlo a Nvidia physx - jak to myslis ?? to mam stahnout nejaky program na to ?? (podotykam hra nema na medium/high detailech ani 1 lag !! jen ty efekty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 prostě si dej do googlu Nvidi physX a ztáhni si nejnovější a nainstaluj taktuješ něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
Ahoj mám hru mafia 2 a mám chybu ze efekty (Stiny,kour,ohen,voda) blikaji :( Nevite cim to muze byt ?
Můj PC - CPU (2.2GHz)
Grafika - Ati Raedon x1950pro (256 MB,575Mhz)
Ram : 2Gb
.. dalo by se to vyresit jinak nez nejaka nova grafika nebo tak neco ? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.