Anubis1 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Tak hra ma datum vydani 15.listopadu, ale na netu uz je k mani Need For Speed The Run (58 DLC) JTAG tak to vypada, ze hra by se mohla kazdou chvilkou ocekavat ke stazeni. Jinak to je na hlavu postaveny, kdyz neni jeste hra venku a je ke stazeni DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 no tohle me nechava uplne chladnym.... po všech těch zklamáních s "oživenou" serií nfs to už nechci ani vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 no tohle me nechava uplne chladnym.... po všech těch zklamáních s "oživenou" serií nfs to už nechci ani vidět... tjn série nfs je pro mě mrtvá už od dob Underground. Jednu dobu mě akorát chvíli bavil Shift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Nápad je to zajímavej,to se musí nechat... jenže podle těch videí je to HP s trošku jinou krajinou,a stejně nepojedeš skrz celé státy ale jen vybrané úseky... Další oblbovačka na lidi a EA budou těžit... já osobně sosnu a ještě na nějaký levnější dvd,pač vim , že mi to na dlouho nevydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.