gabos Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 prosím mam prosbu, nevíte jak zprovoznit warcraft na mém laptopu ? normálně jsem nainstaloval, zkopíroval crack apod. když spustím napíše : Warcraft 3 nebyl schopný nalézt DirectX. Ujistete se že máte nainstalované DirectX 8.1 nebo novější i když jsem přeinstaloval (asi 2x) tak nic stáhnul jinou instalaci tk nic když se kouknu na dxdiag tk zjistim že mam Directx11 takže nevim proč se to nemůže spustit, mimochodem mam tam nainstalované Windows 7 nemáte s tim zkušenost někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 integrovana grafika, ktera neni podporovana na tu hru ?? vetsinou byva problem s timto, ze nejaky HW v ntb neni podporovany hrou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gabos Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 hele mam herní ntb, hlavně mě to cca před měsícem šlo a potom co jsem si nainstaloval Crysis2 a chtěl sem si zahrát warcrafta tak mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 tzn Crysis2 natahnul do ntb neco pres co se Warcraft3 neumi dostat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gabos Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 mě se tam s crysis nainstalovali directx 11ky a od ty doby mi warcraft nejede . nevíš jak direct downgradeovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gabos
prosím mam prosbu, nevíte jak zprovoznit warcraft na mém laptopu ?
normálně jsem nainstaloval, zkopíroval crack apod.
když spustím napíše : Warcraft 3 nebyl schopný nalézt DirectX. Ujistete se že máte nainstalované DirectX 8.1 nebo novější
i když jsem přeinstaloval (asi 2x) tak nic
stáhnul jinou instalaci tk nic
když se kouknu na dxdiag tk zjistim že mam Directx11 takže nevim proč se to nemůže spustit, mimochodem mam tam nainstalované Windows 7
nemáte s tim zkušenost někdo ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.