Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flag na Live


bjbo123

Otázka

ahoj,chci se zeptat podle xvalu mam flagnutou konzoli ,jenže potřeboval bych na live ani ne hrát ale zjistit nějaké údaje z gamertagu (konkr. mail) a jinak než online to nepujde (už jsem na livu byl ještě bez flagu).taky si chci stahnout kodeky. dostanu ban? sorry pokud je to stupidní otázka ale konkr. na tuto otázku v tomto období (byla banovací vlna tak se radši ujišťuju) tu není odpověd. díky všem za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Nemusí - hodně lidí hraje na live s flagem - ovšem dokud nechytnou banovou vlnu . To ale nemusí být zrovna v tu dobu na live .

díky moc za odpověď. chci se zeptat je pořád ta banová vlna? vim že byla ale jestli se už teď mužu připojit. a kdybych se pripojil a náhodou mě to zabanovalo - znamenalo by to třeba i blokaci profilu? mám ho totiž zazálohovaný pomocí programu horizon tak jen jestli by to pak šlo normálně obnovit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
takže myslíš že kdyz se pripojím tak nic nebude? :)

Kámo,je jedno jestli se připojíš nebo ne,až bude vlna,tak dostaneš ban jestli jsi online nebo offline,akorát se dozvíš až se připojíš,taky mam flag,až bude vlna tak bude,nic víc nenaděláš,pokud můžeš,stáhni si fofrem kodeky a vše potřebné pro tvůj xbox,nic víc nezmůžeš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu